CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 111 (Vydáno: 31.12.1997) 332/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich

332/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich

ODDÍL 1 - Čerstvé ovoce a čerstvá zelenina § 1 § 2 - Členění na skupiny a podskupiny § 3 - Označování § 4 - Požadavky na jakost § 5 - Skladování ODDÍL 2 - Zpracované ovoce § 6 § 7 - Členění na skupiny a podskupiny § 8 - Označování § 9 - Požadavky na jakost § 10 - Technologické požadavky § 11 - Uvádění do oběhu ODDÍL 3 - Zpracovaná zelenina § 12 § 13 - Členění na skupiny a podskupiny § 14 - Označování § 15 - Požadavky na jakost § 16 - Technologické požadavky § 17 - Uvádění do oběhu ODDÍL 4 - Suché skořápkové plody § 18 § 19 - Členění na skupiny a podskupiny § 20 - Označování § 21 - Požadavky na jakost ODDÍL 5 - Houby § 22 § 23 - Členění na skupiny a podskupiny § 24 - Označování § 25 - Požadavky na jakost § 26 - Uvádění do oběhu ODDÍL 6 - Brambory a výrobky z nich § 27 § 28 - Členění na skupiny § 29 - Označování § 30 - Požadavky na jakost § 31 - Uvádění do oběhu § 32 - Přechodné ustanovení § 33 - Účinnost Příloha č. 1 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 2 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 3 - Hmotnostní podíl ovoce v 1 kg výrobku Příloha č. 4 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelského balení Příloha č. 5 Fyzikální a chemické požadavky na jakost Tabulka 1 Kompoty, ovocné pomazánky, protlaky a proslazené ovoce Tabulka 2 Ovoce v lihu Smyslové požadavky Tabulka 3 Ovocné pomazánky Tabulka 4 Kompoty Tabulka 5 Upravené chlazené čerstvé ovoce Příloha č. 6 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 7 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost Příloha č. 8 - Smyslové požadavky na jakost Tabulka 1 Sterilovaná zelenina všeobecně Tabulka 2 Sterilované okurky Tabulka 3 Povolené odchylky od smyslových požadavků na sterilované okurky celé Tabulka 4 Sterilovaný hrášek Tabulka 5 Sterilované fazolové lusky Tabulka 6 Rajčatové výrobky zahuštěné Tabulka 7 Upravená chlazená čerstvá zelenina Příloha č. 9 Tabulka 1 Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelských balení Tabulka 2 Přípustné odchylky od stanovených hmotnostních podílů jednotlivých složek zeleniny u zeleninových salátů a směsí Příloha č. 10 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 11 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky Příloha č. 12 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost Příloha č. 13 - Smyslové požadavky Příloha č. 14 - Seznam volně rostoucích a pěstovaných jedlých hub určených k přímému prodeji nebo k dalšímu průmyslovému zpracování pro potravinářské účely Příloha č. 15 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 16 - Třídy jakosti Příloha č. 17 - Členění výrobků z brambor na skupiny Příloha č. 18 - Přípustné odchylky hlíz Příloha č. 19 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost výrobků z brambor Čl. II - vyhlášky č. 92/2000 Sb.