CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 332/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich Příloha č. 3 - Hmotnostní podíl ovoce v 1 kg výrobku

Příloha č. 3 - Hmotnostní podíl ovoce v 1 kg výrobku

332/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich

Příloha č. 3

Hmotnostní podíl ovoce v 1 kg výrobku

+------------------------------+-------------+-------------------+

| Výrobek | Podíl ovoce | Poznámka |

| | v g nejméně | |

+------------------------------+-------------+-------------------+

| Marmelády | | |

| všeobecně | 500 | |

| z toho a) jednodruhové | 400 | |

| - jahodová | | |

| ostružinová | | |

| jeřabinová | | |

| - citrusová | 200 | Z toho min. 75 g |

| | | pocházející |

| | | z endokarpu |

| - třešňová | 700 | |

| jablečná | | |

| meruňková | | |

| z toho b) dvoudruhové | 500 | |

| z toho c) vícedruhové | | |

| marmeládová směs | | |

| za použití jablek | | |

| jako základní | | Z toho max. 75 % |

| suroviny | 1000 | jablečné sušiny |

| | | |

| Džemy výběrové (Extra) | | |

| všeobecně | 450 | |

| z toho z černého rybízu, | | |

| šípků, kdoulí, | | |

| malin | 350 | |

| ze zázvoru | 250 | |

| z kešu-jablka | 230 | |

| z plodů mučenky | 80 | |

| | | |

| Džemy všeobecně | 350 | |

| z toho z černého rybízu, | | |

| malin, šípků, | | |

| kdoulí | 250 | |

| ze zázvoru | 150 | |

| z kešu-jablka | 160 | |

| z plodů mučenky | 60 | |

| | | |

| Rosoly výběrové (Extra) | | |

| všeobecně | 450 | |

| z toho z černého rybízu, | | |

| šípků, kdoulí | 350 | |

| ze zázvoru | 250 | |

| z kešu-jablka | 230 | |

| z plodů mučenky | 80 | |

| | | |

| Rosoly všeobecně | 350 | |

| z toho z černého rybízu, | | |

| šípků, kdoulí, | | |

| malin | 250 | |

| ze zázvoru | 150 | |

| z kešu-jablka | 160 | |

| z plodů mučenky | 60 | |

+------------------------------+-------------+-------------------+

| Slazená povidla | | K výrobě je možno |

| slazená švestková povidla | 1700 | použít švestkovou |

| | | dřeň, švestkový |

| | | lekvar a dřeň ze |

| | | sušených švestek |

| | | |

| Slazená švestková povidla | | Podíl ovocné |

| s jablky | 2200 | sušiny ze švestek |

| | | nejméně 75 % |

| | | |

| Slazená hrušková povidla | | Podíl ovocné |

| s jablky | 3200 | sušiny z hrušek |

| | | nejméně 30 % |

| | | |

| Slazená jablečná povidla | 3000 | |

| | | |

| Klevely všeobecně | 1500 | |

| z toho meruňková | 730 | |

| jahodová | 640 | |

| | | |

| Kaštanové pyré | 380 | Podíl ovoce |

| | | vnesen kaštanovým |

| | | protlakem |

+------------------------------+-------------+-------------------+

------------------------------------------------------------------