Příloha č. 2
Členění na skupiny a podskupiny
+-------------------+------------------+-------------------------+
| Druh | Skupina | Podskupina |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| Zpracované ovoce | kompoty | a) s nálevem |
| | | bez nálevu nebo |
| | | ve vlastní šťávě |
| | | |
| | | b) jednodruhové |
| | | smíšené a pod. |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | marmelády | a) jednodruhové |
| | | smíšené |
| | | |
| | | b) s přídavkem cukru |
| | | bez přídavku cukru |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | džemy | a) jednodruhové |
| | | smíšené |
| | | |
| | | b) s přídavkem cukru |
| | | bez přídavku cukru |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | rosoly | a) jednodruhové |
| | | smíšené |
| | | |
| | | b) s přídavkem cukru |
| | | bez přídavku cukru |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | povidla | a) jednodruhová |
| | | smíšená |
| | | |
| | | b) slazená |
| | | neslazená |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | klevely | a) jednodruhové |
| | | smíšené |
| | | |
| | | b) slazené |
| | | neslazené |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | ovocné | a) jednodruhové |
| | protlaky | směsi |
| | | |
| | | b) slazené |
| | | neslazené |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | sušené | jednodruhové |
| | ovoce | směsi |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | proslazené | jednodruhové |
| | ovoce nebo | směsi |
| | kandované | |
| | ovoce | |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | ovoce | ovocné bowle |
| | naložené | koktejlové ovoce |
| | v lihu | ovoce v lihu |
+-------------------+------------------+-------------------------+
| | upravené | jednodruhové |
| | chlazené | směsi |
| | čerstvé ovoce | |
+-------------------+------------------+-------------------------+
------------------------------------------------------------------