CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 332/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich § 21 - Požadavky na jakost

§ 21 - Požadavky na jakost

332/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich

§ 21

Požadavky na jakost

(1) Fyzikální a chemické požadavky na jakost jsou uvedeny v příloze č. 12.

(2) Smyslové požadavky na jakost jsou uvedeny v příloze č. 13, dovolené odchylky od smyslových požadavků jsou uvedeny v technických normách. 4)

(3) Škůdci živí nebo mrtví v jakémkoliv stadiu vývoje se nepovolují.

------------------------------------------------------------------

4) ČSN 46 3092 Vlašské ořechy ve skořápce.

ČSN 46 3083 Jádra vlašských ořechů.

ČSN 46 3086 Lískové ořechy ve skořápce.

ČSN 46 3087 Jádra lískových ořechů.

ČSN 46 3088 Mandle sladké ve skořápce.

ČSN 46 3089 Jádra sladkých mandlí.

ČSN 46 3080 Pistácie ve skořápce.

ČSN 46 3081 Jádra pistácií a jádra pistácií bez slupek.

ČSN 46 3082 Para ořechy.

ČSN 46 3090 Doporučená terminologie pro normy na suché a sušené ovoce a definice vad.