CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 32 (Vydáno: 27.03.2003) 77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje

77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje

ODDÍL 1 - Mléko a mléčné výrobky § 1 § 2 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 3 - Označování obalů § 4 - Požadavky na jakost § 5 - Uvádění do oběhu ODDÍL 2 - Mražené krémy § 6 § 7 - Členění na skupiny a podskupiny § 8 - Označování obalů § 9 - Požadavky na jakost § 10 - Uvádění do oběhu ODDÍL 3 - Jedlé tuky a oleje § 11 § 12 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 13 § 14 § 15 - Uvádění do oběhu § 15a - Velkoobjemová přeprava tuků a olejů po moři § 16 - Zrušovací ustanovení § 17 - Přechodná ustanovení § 18 - Účinnost Příloha č. 1 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 2 - Fyzikální, chemické a mikrobiologické požadavky na jednotlivé mléčné výrobky a na druhy mikroorganismů mléčného kysání Tabulka 1 - Mléko tekuté Tabulka 2 - Smetana tekutá Tabulka 3 - Kysané mléčné výrobky Tabulka 4 - Druhy živých mikroorganismů v kysaných mléčných výrobcích Tabulka 5 - Zahuštěné mléčné výrobky Zahuštěné mléčné výrobky neslazené Zahuštěné mléčné výrobky slazené Tabulka 6 - Sušené mléčné výrobky Tabulka 7 - Máslo mlékárenské Tabulka 8 - Složené mléčné výrobky Tabulka 9 - Klasifikace přírodních sýrů podle konzistence ve vztahu k obsahu vody v tukuprosté hmotě sýra Tabulka 10 - Klasifikace přírodních sýrů podle obsahu tuku v sušině Tabulka 11 - Klasifikace tvarohu podle konzistence a obsahu tuku v sušině Tabulka 12 - Klasifikace přírodního sýra podle zrání Tabulka 13 - Obecný přehled složek jiných než sýry pro výrobu tavených sýrů a tavených sýrových výrobků Tabulka 14 - Kasein potravinářský Tabulka 15 - Kasein potravinářský Příloha č. 3 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky balení mléka a mléčných výrobků Příloha č. 4 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 5 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost mražených krémů Příloha č. 6 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky balení mražených krémů Příloha č. 7 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny Tabulka 2 - Členění a požadavky na jednodruhové rostlinné tuky a oleje Tabulka 3 - Členění a charakteristika olivových olejů Tabulka 4 - Popis olivových olejů Příloha č. 8 - Požadavky na jakost Příloha č. 9 - Ověření deklarovaného obsahu tuku v roztíratelných, směsných roztíratelných a tekutých emulgovaných tucích a obsahu tuku ve výrobcích druhů mlékárenské máslo a koncentráty mléčného tuku, složené mléčné výrobky a pomazánkové máslo Příloha č. 10 - Fyzikální, chemické a organoleptické požadavky na jakost olivových olejů Příloha č. 11 - Živočišné tuky Tabulka 1 - Vepřový tuk Tabulka 2 - Hovězí lůj Příloha č. 12 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky balení jedlých tuků a olejů Příloha č. 13 - Seznam látek, které jsou přijatelnými nebo podmíněně přijatelnými *) předcházejícími náklady Čl. II - vyhlášky č. 124/2004 Sb. Čl. III - vyhlášky č. 336/2013 Sb.