CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje Tabulka 14 - Kasein potravinářský

Tabulka 14 - Kasein potravinářský

77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje

Tabulka 14 - Kasein potravinářský

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| | Sladký | Kyselý |

| | (v % hmot.) | (v % hmot.) |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Obsah vlhkosti | méně než 10,0 včetně | méně než 10,0 včetně |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Obsah bílkoviny v sušině | více než 84,0 včetně | více než 90,0 včetně |

| z toho obsah kaseinu | více než 95,0 včetně | více než 95,0 včetně |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Obsah tuku v sušině | méně než 2,0 včetně | méně než 2,25 včetně |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Obsah bezvodé laktózy | méně než 1,0 včetně | méně než 1,0 včetně |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Titrační kyselost | | méně než 0,27 ml 1N |

| | | roztoku NaOH na 1 g včetně |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Obsah popela | více než 7,5 včetně | méně než 2,5 včetně |

| (včetně P O ) | | |

| 2 5 | | |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Obsah sedimentu | méně než 22,5 mg | méně než 22,5 mg |

| (připálené částice) | v 25 g včetně | v 25 g včetně |

+----------------------------+-----------------------------+-----------------------------+

| Přítomnost látek cizího | nepřítomny ve 25 g |

| původu | |

+----------------------------+-----------------------------------------------------------+

| Vůně | bez cizích pachů |

+----------------------------+-----------------------------------------------------------+

| Barva | bílá až krémově bílá |

+----------------------------+-----------------------------------------------------------+

| Vzhled | připouští se hrudky, které lze rozmělnit mírným tlakem |

+----------------------------+-----------------------------------------------------------+