CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje Tabulka 1 - Vepřový tuk

Tabulka 1 - Vepřový tuk

77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje

Tabulka 1 - Vepřový tuk

+-----------------------------------+----------------------+----------------------+

| | Vepřové sádlo | Vepřový tuk |

+-----------------------------------+----------------------+----------------------+

| Obsah volných mastných kyselin | méně než 0,75 včetně | méně než 1,25 včetně |

| (v % hmot. jako kyselina olejová) | | |

+-----------------------------------+----------------------+----------------------+

| Peroxidové číslo | méně než 4,0 včetně | méně než 6,0 včetně |

| (mekv O /kg) | | |

| 2 | | |

+-----------------------------------+----------------------+----------------------+

| Obsah vody a nerozpustné | méně než 0,5 včetně |

| nečistoty (v % hmot.) | |

+-----------------------------------+---------------------------------------------+

| Barva, chuť a vůně | bílá až nažloutlá, charakteristická pro |

| | vepřový tuk bez cizích příchutí a náznaků |

| | žluknutí |

+-----------------------------------+---------------------------------------------+