Tabulka 3 - Kysané mléčné výrobky
+-------------------------+----------------------+-------------------------+
| Druh výrobku | Obsah tuku | Obsah sušiny tukuprosté |
| | (v % hmot.) | (v % hmot. nejméně) |
+-------------------------+----------------------+-------------------------+
| Kysaná smetana | více než 10,0 včetně | |
+-------------------------+----------------------+-------------------------+
| Kysané mléko včetně | více než 0,5 | 8,0 |
| jogurtového | | |
+-------------------------+----------------------+ |
| Kysané mléko odtučněné | méně než 0,5 včetně | |
+-------------------------+----------------------+-------------------------+
| Podmáslí | méně než 1,5 včetně | 7,0 |
+-------------------------+----------------------+-------------------------+
| Jogurt bílý smetanový | více než 10,0 včetně | |
+-------------------------+----------------------+-------------------------+
| Jogurt bílý | více než 3,0 včetně | |
+-------------------------+----------------------+ |
| Jogurt bílý se sníženým | méně než 3,0 | 8,2 |
| obsahem tuku | | |
+-------------------------+----------------------+ |
| Jogurt bílý nízkotučný | méně než 0,5 včetně | |
| nebo odtučněný | | |
+-------------------------+----------------------+-------------------------+