CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje Tabulka 11 - Klasifikace tvarohu podle konzistence a obsahu tuku v sušině

Tabulka 11 - Klasifikace tvarohu podle konzistence a obsahu tuku v sušině

77/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje

Tabulka 11 - Klasifikace tvarohu podle konzistence a obsahu tuku v sušině

+-----------------------+----------------------+

| Tvaroh | Tuk v sušině |

| | (v % hmot.) |

+-----------------------+----------------------+

| Tučný | více než 38,0 včetně |

+-----------------------+----------------------+

| Polotučný | 25,0 až 15,0 |

+-----------------------+----------------------+

| Nízkotučný nebo jemný | méně než 15,0 včetně |

+-----------------------+----------------------+

| Odtučněný nebo měkký | méně než 5,0 včetně |

| nebo tvrdý | |

+-----------------------+----------------------+