CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 98 (Vydáno: 12.12.1997) 294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení

294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení

§ 1 - Úvodní ustanovení Mikrobiologické požadavky a mikrobiologické vyšetřování § 2 § 3 § 4 - Hodnocení potravin z mikrobiologického hlediska Závěrečná ustanovení § 5 § 6 Příloha ČÁST 1 - Všeobecné zásady a pojmy Tabulka č. 1 Tabulka č. 2 - Nejvyšší mezní hodnoty pro bakteriální toxiny a mykotoxiny Tabulka č. 3 Tabulka č. 4 Tabulka č. 5 Tabulka č. 6 ČÁST 2 - Tolerované hodnoty pro jednotlivé druhy, skupiny nebo podskupiny potravin 1. Maso a masné výrobky, drůbež a výrobky z drůbežího masa, králičí maso, zvěřina a další druhy masa 2. Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich 3. Vaječné výrobky 4. Mléko a mléčné výrobky 5. Balené zmrzliny a mražené krémy 6. Jedlé tuky a oleje 7. Zpracované ovoce a zelenina, suché skořápkové plody 8. Mlýnské a obilné výrobky, luštěniny a mlýnské výrobky z luštěnin, semena rostlin 9. Pekařské a cukrářské výrobky 10. Škrobárenské výrobky a výrobky z brambor 11. Přírodní sladidla a med 12. Kakao, čokoláda a čokoládové cukrovinky 13. Pivo, víno, lihoviny 14. Nealkoholické nápoje 15. Dehydrované výrobky k přípravě polévek, omáček, pokrmů, tekuté kořenicí přípravky 16. Koření, směsi koření a suché kořenicí přípravky 17. Bylinné a ovocné čaje a instantní nápoje 18. Potraviny se zahušťujícími vlastnostmi, čisté kultury, jedlá sůl ochucená nebo s přísadami a potraviny s upraveným obsahem nutričních faktorů 19. Výrobky studené a teplé kuchyně 20. Polotovary určené ke spotřebě po tepelném opracování nebo mikrovlném vaření ČÁST 3 - Potraviny a skupiny potravin mikrobiologicky nerizikové Bod 54 vyhlášky č. 91/1999 Sb.