CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení 13. Pivo, víno, lihoviny

13. Pivo, víno, lihoviny

294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení

13. Pivo, víno, lihoviny

13.1. Pivo

n c m M

2 3

Koliformní bakterie 5 2 10 10

13.2. Vína révová a ovocná přírodní, vína dezertní a nápoje s

obsahem etanolu nižším než 20 % obj.

n c m M

Koliformní bakterie 5 0 10 -

2

Kvasinky */ 5 1 0 2.10

b

*/ Nehodnotí se u burčáku.

13.3. Emulzní likéry

n c m M

2

Koliformní bakterie 5 1 10 10

2

Staphylococcus aureus 5 1 0 2.10

c

Salmonella */ 5 0 0/25 -

3 3

Bacillus aureus 5 2 10 5.10

*/ Sleduje se u vaječných likérů.