CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení 5. Balené zmrzliny a mražené krémy

5. Balené zmrzliny a mražené krémy

294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení

5. Balené zmrzliny a mražené krémy

n c m M

5 5

Celkový počet mikroorganismů */ 5 2 10 5.10

2 2

Koliformní bakterie **/ 5 2 10 5.10

2

Staphylococcus aureus 5 2 0 2.10

d

Salmonella 5 0 0/25 -

*/ Nesleduje se u výrobků s tvarohem nebo jogurtem.

2

**/ Pro výrobky s tvarohem jsou hodnoty n = 5, c = 2, m = 3.10,

3

M = 10.