20. Polotovary určené ke spotřebě po tepelném opracování nebo mikrovlném vaření
20.1. Bezmasé polotovary čerstvé, chlazené nebo zmrazené (např.
přílohové knedlíky, knedlíky s náplněmi, obalované sýry,
zeleninové polotovary)
n c m M
3 4
Koliformní bakterie 2 1 10 10
Salmonella 2 0 0/25 -
2 3
Staphylococcus aureus 2 1 10 10
20.2. Masové a kombinované polotovary čerstvé, chlazené nebo
zmrazené (např. částečně kulinárně upravené výrobky z masa,
mletého masa, mělněného rybího masa, v kombinaci se
zeleninou, pizza, hamburgery)
n c m M
3 4
Koliformní bakterie 2 1 5.10 5.10
2 3
Sulfitredukující klostridia 2 1 10 10
2 3
Staphylococcus aureus 2 1 5.10 5.10
Salmonella 2 0 0/25 -