CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení 20. Polotovary určené ke spotřebě po tepelném opracování nebo mikrovlném vaření

20. Polotovary určené ke spotřebě po tepelném opracování nebo mikrovlném vaření

294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení

20. Polotovary určené ke spotřebě po tepelném opracování nebo mikrovlném vaření

20.1. Bezmasé polotovary čerstvé, chlazené nebo zmrazené (např.

přílohové knedlíky, knedlíky s náplněmi, obalované sýry,

zeleninové polotovary)

n c m M

3 4

Koliformní bakterie 2 1 10 10

Salmonella 2 0 0/25 -

2 3

Staphylococcus aureus 2 1 10 10

20.2. Masové a kombinované polotovary čerstvé, chlazené nebo

zmrazené (např. částečně kulinárně upravené výrobky z masa,

mletého masa, mělněného rybího masa, v kombinaci se

zeleninou, pizza, hamburgery)

n c m M

3 4

Koliformní bakterie 2 1 5.10 5.10

2 3

Sulfitredukující klostridia 2 1 10 10

2 3

Staphylococcus aureus 2 1 5.10 5.10

Salmonella 2 0 0/25 -