CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení 3. Vaječné výrobky

3. Vaječné výrobky

294/1997 Sb. Vyhláška Ministerstva zdravotnictví o mikrobiologických požadavcích na potraviny, způsobu jejich kontroly a hodnocení

3. Vaječné výrobky

3.1. Vaječné výrobky sušené

n c m M

4 5

Celkový počet mikroorganismů 5 2 2.10 10

2

Enterobacteriaceae 5 2 0 10

b

Salmonella 5 0 0/25 -

2

Staphylococcus auerus 5 1 0 2.10

d

3.2. Majonézy a majonézy ochucené balené včetně omáček, krémů

n c m M

3 4

Celkový počet mikroorganismů 5 2 10 10

2

Koliformní bakterie 5 1 0 10

b

2

Staphylococcus auerus 5 2 0 2.10

d

Salmonella 5 0 0/25 -

2 3

Kvasinky 5 3 10 10