CODEXIS® ... Částka 111 (Vydáno: 31.12.1997) 334/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro přírodní sladidla, med, nečokoládové cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové cukrovinky
334/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro přírodní sladidla, med, nečokoládové cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové cukrovinky
ODDÍL 1 - Přírodní sladidla § 1 § 2 - Členění na skupiny a podskupiny § 3 - Označování § 4 - Požadavky na jakost § 5 - Technologické požadavky § 6 - Uvádění do oběhu ODDÍL 2 - Med § 7 § 8 - Členění na skupiny § 9 - Označování § 10 - Požadavky na jakost § 11 - Uvádění do oběhu ODDÍL 3 - Nečokoládové cukrovinky § 12 § 13 - Členění na skupiny a podskupiny § 14 - Označování § 15 - Požadavky na jakost § 16 ODDÍL 4 - Kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem § 17 § 18 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 19 - Označování § 20 - Požadavky na jakost § 21 ODDÍL 5 - Čokoláda a čokoládové cukrovinky § 22 § 23 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 24 - Označování § 25 - Požadavky na jakost § 26 - Uvádění do oběhu § 27 - Přechodné ustanovení § 28 - Účinnost Příloha č. 1 Příloha č. 2 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost 1. Cukr Bodové hodnocení bílých cukrů Třídění dle velikosti částic sacharózy Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení 2. Tekuté výrobky z cukru Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení 3. Ostatní přírodní sladidla Příloha č. 3 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost A) Smyslové požadavky B) Fyzikální a chemické požadavky C) Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení Příloha č. 4 Příloha č. 5 Tabulka 1 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost Tabulka 2 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky Příloha č. 6 Tabulka 1 - Členění na skupiny a podskupiny Tabulka 2 - Chemické požadavky na jakost kakaového másla Příloha č. 7 Tabulka 1 - Kakaový prášek Tabulka 2 - Směsi kakaa s cukrem Příloha č. 8 Příloha č. 9 Tabulka 1 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost čokolád Tabulka 2 - Fyzikální a chemické požadavky na čokoládové cukrovinky Tabulka 3 - Přípustné záporné hmotnostní opdchylky Čl. II - vyhlášky č. 94/2000 Sb.