2. Tekuté výrobky z cukru
+-------------------+------------------+-------------+------------+--------------------+--------------+
| | sušina | invertní | pH | popel | barva |
| | refraktometricky | cukr | | konduktometricky | roztoku |
| | % hm. | v sušině | | v sušině | při 420 nm |
| | | | | % hm. | IU |
| | nejméně | % hm. | | nejméně | nejvýše |
+-------------------+------------------+-------------+------------+--------------------+--------------+
| tekutý cukr | 62 | nejvýše 3 | | 0,1 | 45 |
+-------------------+------------------+-------------+------------+--------------------+--------------+
| tekutý invertní | 62 | více než 3 | | | |
| cukr | | nejvýše 50 | | 0,4 | - |
+-------------------+------------------+-------------+------------+--------------------+--------------+
| sirup | 62 | více než 50 | | 0,4 | - |
| z invertního | | | | | |
| cukru | | | | | |
+-------------------+------------------+-------------+------------+--------------------+--------------+
| karamel | 73 | nejméně 50 | 4 - 6 | - | - |
+-------------------+------------------+-------------+------------+--------------------+--------------+