CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 111 (Vydáno: 31.12.1997) 333/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 odst. 1 písm. a), b), g) a h) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta

333/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 odst. 1 písm. a), b), g) a h) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta

ODDÍL 1 - Mlýnské obilné výrobky § 1 § 2 - Členění na skupiny a podskupiny § 3 - Označování § 4 - Požadavky na jakost § 5 - Uvádění do oběhu ODDÍL 2 - Těstoviny § 6 § 7 - Členění na skupiny a podskupiny § 8 - Označování § 9 - Požadavky na jakost § 10 - Uvádění do oběhu ODDÍL 3 - Pekařské výrobky § 11 § 11a § 12 § 13 - Označování § 14 - Požadavky na jakost § 15 - Uvádění do oběhu ODDÍL 4 - Cukrářské výrobky a těsta § 16 § 17 - Členění na druhy a skupiny § 18 - Označování § 19 - Požadavky na jakost § 20 - Technologické požadavky § 21 - Uvádění do oběhu § 22 - Přechodné ustanovení § 23 - Účinnost Příloha č. 1 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 2 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost Tabulka 1 Tabulka 2 - Smyslové požadavky Tabulka 3 - Krupice Tabulka 4 - Vločky Tabulka 5 - Trhanka Tabulka 6 - Kroupy, lámanka Tabulka 7 Tabulka 8 - Jáhly, pohanka Tabulka 9 Tabulka 10 - Klíčky Tabulka 11 - Obiloviny pro přímou spotřebu Tabulka 12 - Směsi z obilovin Tabulka 13 - Fyzikální a chemické požadavky Příloha č. 3 Rýže Fyzikální a chemické požadavky na jakost Příloha č. 4 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky Příloha č. 5 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 6 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost těstovin Tabulka 1 - Smyslové požadavky Tabulka 2 - Fyzikální a chemické požadavky Příloha č. 7 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky Příloha č. 8 - Členění pekařských výrobků na druhy a skupiny Příloha č. 9 - Požadavky na jakost pekařských výrobků Příloha č. 10 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky Příloha č. 11 - Členění na druhy a skupiny Příloha č. 12 - Požadavky na jakost cukrářských výrobků a náplní Příloha č. 13 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky Čl. II - vyhlášky č. 93/2000 Sb. Čl. II - vyhlášky č. 268/2006 Sb. Čl. III - vyhlášky č. 182/2012 Sb.