Tabulka 13
Fyzikální a chemické požadavky
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| Směsi pro užití | Vlhkost v % nejvýše | Popel v % nejvýše |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na chlebové výrobky | 14,0 | 4,0 |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na pšeničné pečivo | | |
| běžné | 14,0 | 3,0 |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na pšeničné pečivo | | |
| jemné | 14,0 | 2,5 |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na šlehané nebo třené | | |
| hmoty | 11,0 | 2,5 |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na přípravu trvanlivého | | |
| pečiva vč. perníků | 11,0 | 2,5 |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na přípravu knedlíků | 15,0 | 3,0 |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na přípravu | | |
| smažených výrobků | 14,0 | 3,0 |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na přípravu obilné kaše | 15,0 | - |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
| na přípravu | | |
| moučníků bez cukru | 15,0 | - |
+-------------------------+---------------------+--------------------+
------------------------------------------------------------------