CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 333/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 odst. 1 písm. a), b), g) a h) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta Tabulka 13 - Fyzikální a chemické požadavky

Tabulka 13 - Fyzikální a chemické požadavky

333/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 odst. 1 písm. a), b), g) a h) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta

Tabulka 13

Fyzikální a chemické požadavky

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| Směsi pro užití | Vlhkost v % nejvýše | Popel v % nejvýše |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na chlebové výrobky | 14,0 | 4,0 |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na pšeničné pečivo | | |

| běžné | 14,0 | 3,0 |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na pšeničné pečivo | | |

| jemné | 14,0 | 2,5 |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na šlehané nebo třené | | |

| hmoty | 11,0 | 2,5 |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na přípravu trvanlivého | | |

| pečiva vč. perníků | 11,0 | 2,5 |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na přípravu knedlíků | 15,0 | 3,0 |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na přípravu | | |

| smažených výrobků | 14,0 | 3,0 |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na přípravu obilné kaše | 15,0 | - |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

| na přípravu | | |

| moučníků bez cukru | 15,0 | - |

+-------------------------+---------------------+--------------------+

------------------------------------------------------------------