CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 178 (Vydáno: 29.10.2021) 397/2021 Sb. Vyhláška o požadavcích na konzervované ovoce a konzervovanou zeleninu, skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich a banány

397/2021 Sb. Vyhláška o požadavcích na konzervované ovoce a konzervovanou zeleninu, skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich a banány

§ 1 - Předmět úpravy § 2 - Vymezení některých pojmů Konzervované a upravené chlazené čerstvé ovoce § 3 § 4 § 5 § 6 § 7 § 8 Konzervovaná a upravená chlazená čerstvá zelenina § 9 § 10 § 11 - Skořápkové plody a arašídy Houby § 12 § 13 Brambory a výrobky z nich § 14 § 15 § 16 § 17 - Banány § 18 - Technický předpis § 19 - Přechodná ustanovení § 20 - Zrušovací ustanovení § 21 - Účinnost Příloha č. 1 - Členění konzervovaného a upraveného chlazeného čerstvého ovoce na druhy a skupiny a minimální hmotnostní podíl ovoce v 1 kg potraviny Příloha č. 2 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost konzervovaného a upraveného chlazeného čerstvého ovoce Příloha č. 3 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelského balení konzervovaného a upraveného chlazeného čerstvého ovoce Příloha č. 4 - Přípustný výskyt cizích příměsí u klevel a povidel Příloha č. 5 - Smyslové požadavky na jakost konzervovaného a upraveného chlazeného čerstvého ovoce Příloha č. 6 - Členění konzervované a upravené chlazené čerstvé zeleniny na skupiny a podskupiny Příloha č. 7 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost konzervované zeleniny A) Konzervované zeleninové výrobky obecně B) Sterilovaná a pasterovaná zelenina C) Mléčně kvašená (kysaná) zelenina D) Chemicky konzervovaná zelenina E) Sušená zelenina F) Zeleninové protlaky obecně G) Rajčatové protlaky H) Kečupy a rajčatové pyré Příloha č. 8 - Smyslové požadavky na jakost konzervované a upravené chlazené čerstvé zeleniny Příloha č. 9 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelských balení konzervované a upravené chlazené čerstvé zeleniny a přípustné odchylky od stanovených hmotnostních podílů Příloha č. 10 - Členění skořápkových plodů a arašídů na skupiny a podskupiny Příloha č. 11 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelského balení skořápkových plodů a arašídů Příloha č. 12 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost skořápkových plodů a arašídů Příloha č. 13 - Smyslové požadavky na jakost skořápkových plodů a arašídů Příloha č. 14 - Členění hub na skupiny a podskupiny Příloha č. 15 - Seznam volně rostoucích hub, včetně volně rostoucích hub určených pouze k dalšímu průmyslovému zpracování pro potravinářské účely Příloha č. 16 - Členění konzumních brambor a výrobků z brambor na skupiny Příloha č. 17 - Užití podle varných typů, přípustný výskyt vad a přípustné odchylky na velikost hlíz u konzumních brambor Příloha č. 18 - Fyzikální, chemické a smyslové požadavky na výrobky z brambor