Příloha č. 9
Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelských balení konzervované a upravené chlazené čerstvé zeleniny a přípustné odchylky od stanovených hmotnostních podílů
Tabulka 1
Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelských balení konzervované a upravené chlazené čerstvé zeleniny
+------------------------------------+-------------------+
| Hmotnostní rozsah | Hmotnostní |
| (g) | odchylka |
| | (%) |
+------------------------------------+-------------------+
| do 50 | 9,0 |
+------------------------------------+-------------------+
| 51 až 500 | 6,0 |
+------------------------------------+-------------------+
| 501 až 1000 | 5,0 |
+------------------------------------+-------------------+
| nad 1000 | 3,0 |
+------------------------------------+-------------------+
Tabulka 2
Přípustné odchylky od stanovených hmotnostních podílů jednotlivých složek zeleniny u zeleninových salátů a směsí
+------------------------------------+-------------------+
| Složky (% hmot.) | Přípustná |
| | odchylka (%) |
+------------------------------------+-------------------+
| od 3,0 do 5,0 | od -2,0 do +2,0 |
+------------------------------------+-------------------+
| od 5,0 do 10,0 | od -4,0 do +4,0 |
+------------------------------------+-------------------+
| od 10,0 do 15,0 | od -7,0 do +7,0 |
+------------------------------------+-------------------+
| nad 15,0 | od -10,0 do +10,0 |
+------------------------------------+-------------------+
------------------------------------------------------------------