CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 32 (Vydáno: 27.03.2003) 76/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové bonbony

76/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové bonbony

ODDÍL 1 - Přírodní sladidla § 1 § 2 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 3 - Označování § 4 - Požadavky na jakost § 5 - Technologické požadavky § 6 - Uvádění do oběhu § 6a - Velkoobjemová přeprava surového cukru po moři ODDÍL 2 - Med § 7 § 8 - Členění medu § 9 - Označování § 10 - Požadavky na jakost ODDÍL 3 - Cukrovinky § 11 § 12 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 13 - Označování § 14 - Požadavky na jakost ODDÍL 4 - Kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem § 15 § 16 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 17 - Označování § 18 - Požadavky na jakost ODDÍL 5 - Čokoláda a čokoládové bonbony § 19 § 20 - Členění na druhy a skupiny § 21 - Označování § 22 - Požadavky na jakost ODDÍL 6 § 23 - Zrušovací ustanovení § 24 - Přechodné ustanovení § 25 - Účinnost Příloha č. 1 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 2 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost 1. Cukr Bodové hodnocení bílých cukrů Dělení podle tvaru a velikosti částic sacharózy Třídění podle velikosti částic sacharózy Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení 2. Tekuté výrobky z cukru Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení 3. Dextróza 4. Fruktóza 5. Glukózový sirup 6. Sušený glukózový sirup Příloha č. 3 Tabulka 1 - Smyslové požadavky Tabulka 2 - Fyzikální a chemické požadavky Tabulka 3 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení Příloha č. 4 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 5 Tabulka 1 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost Tabulka 2 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení Příloha č. 6 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 7 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost Tabulka 1 - Kakaový prášek Tabulka 2 - Směsi kakaa s cukrem Tabulka 3 - Kakaové máslo Tabulka 4 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení Příloha č. 8 - Členění na druhy a skupiny Příloha č. 9 Tabulka 1 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost (% hmot. vztažených na sušinu) Tabulka 2 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky od spotřebitelského balení Příloha č. 10 - Rostlinné tuky povolené do čokoládových výrobků Čl. II - vyhlášky č. 148/2015 Sb.