Tabulka 1 - Kakaový prášek
+--------------------------+-----------------------+----------------------+
| | Obsah kakaového másla | Obsah vlhkosti |
| | v sušině | (v % hmot. nejvýše) |
| | (%) | |
+--------------------------+-----------------------+----------------------+
| kakaový prášek | nejméně 20,0 | 9,0 |
| (kakao) | | |
+--------------------------+-----------------------+----------------------+
| kakaový prášek | méně než 20,0 | 9,0 |
| se sníženým obsahem tuku | | |
+--------------------------+-----------------------+----------------------+
Tabulka 2 - Směsi kakaa s cukrem
+----------------------------+---------------------------+
| | Obsah kakaového prášku *) |
| | (% hmot. nejméně) |
+----------------------------+---------------------------+
| čokoláda v prášku | 32,0 |
+----------------------------+---------------------------+
| slazený kakaový prášek, | 25,0 |
| (slazené kakao) | |
+----------------------------+---------------------------+
| čokoláda k přípravě nápoje | 25,0 |
+----------------------------+---------------------------+
| slazený kakaový prášek se | 25,0 |
| sníženým obsahem tuku | |
+----------------------------+---------------------------+
| čokoláda k přípravě nápoje | 25,0 |
| se sníženým obsahem tuku | |
+----------------------------+---------------------------+
*) v případě směsí kakaového prášku se sníženým obsahem tuku s cukrem - obsah kakaového prášku se sníženým obsahem tuku v sušině