CODEXIS® ... Částka 109 (Vydáno: 31.12.1997) 327/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j), a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
327/1997 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j), a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
ODDÍL 1 - Maso § 1 § 2 - Členění na skupiny § 3 - Označování § 4 - Požadavky na jakost § 5 - Technologické požadavky Uvádění do oběhu § 6 § 7 - Skladování § 8 - Přeprava § 9 - Prodej ODDÍL 2 - Masné výrobky § 10 § 11 - Členění na skupiny § 12 - Označování § 13 - Požadavky na jakost § 14 - Technologické požadavky Uvádění do oběhu § 15 § 16 - Skladování § 17 - Přeprava ODDÍL 3 - Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich § 18 § 19 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 20 - Označování § 21 - Požadavky na jakost § 22 - Technologické požadavky § 23 - Uvádění do oběhu ODDÍL 4 - Vejce a výrobky z nich § 24 § 25 - Členění na skupiny a podskupiny § 26 - Označování § 27 - Požadavky na jakost § 28 - Technologické požadavky § 29 - Uvádění do oběhu § 30 - Přechodné ustanovení § 31 - Účinnost Příloha č. 1 - Členění na skupiny Příloha č. 2 - Seznam drobů podle jednotlivých druhů jatečných zvířat Příloha č. 3 - Členění na skupiny Příloha č. 4 - Uvádění do oběhu Příloha č. 5 - Technologické požadavky na jednotlivé skupiny výrobků Příloha č. 6 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 7 - Technologické požadavky a požadavky na jakost, balení a skladování ryb a ostatních vodních živočichů a výrobků z nich Příloha č. 8 - Členění na skupiny a podskupiny Příloha č. 9 Smyslové požadavky na slepičí vejce pro jednotlivé třídy jakosti Tabulka 1 Fyzikální požadavky na slepičí vejce Tabulka 2 Příloha č. 10 - Požadavky na jakost majonéz Smyslové požadavky na jakost majonéz Tabulka 1 Fyzikální a chemické požadavky na jakost majonéz Tabulka 2 Přípustné hmotnostní a objemové odchylky majonéz Tabulka 3 Čl. II - vyhlášky č. 89/2000 Sb.