CODEXIS® ... Částka 162 (Vydáno: 12.12.2016) 397/2016 Sb. Vyhláška o požadavcích na mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje
397/2016 Sb. Vyhláška o požadavcích na mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje
§ 1 - Předmět úpravy ČÁST PRVNÍ - Mléko a mléčné výrobky § 2 - Základní pojmy § 3 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 4 - Označování Mléko a smetana § 5 § 6 Zahuštěné a sušené mléčné výrobky § 7 § 8 § 9 § 10 § 11 Kysané nebo zakysané mléčné výrobky § 12 § 13 Sýry a tvarohy § 14 § 15 § 16 - Máslo a mléčné tuky § 17 - Uvádění mléka a mléčných výrobků na trh ČÁST DRUHÁ - Mražené krémy § 18 - Základní pojmy § 19 - Členění na skupiny a podskupiny § 20 - Označování Požadavky na jakost § 21 § 22 § 23 Uvádění na trh § 24 § 25 ČÁST TŘETÍ - Jedlé tuky a oleje § 26 - Základní pojmy § 27 - Členění na druhy, skupiny a podskupiny § 28 - Požadavky na jakost a označování § 29 - Uvádění na trh § 30 - Přechodná ustanovení Závěrečná ustanovení § 31 § 32 § 33 - Účinnost Příloha č. 1 - Mikrobiologické požadavky na jednotlivé mléčné výrobky a na druhy živých mikroorganismů mléčného kysání v kysaných mléčných výrobcích Příloha č. 2 - Fyzikální a chemické požadavky na potravinářský kasein Příloha č. 3 - Fyzikální a chemické požadavky na potravinářský kaseinát Příloha č. 4 - Členění mléka a mléčných výrobků na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 5 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky balení mléka a mléčných výrobků Příloha č. 6 - Fyzikální a chemické požadavky na jednotlivé mléčné výrobky Příloha č. 7 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky balení mražených krémů Příloha č. 8 - Členění mražených krémů na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 9 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost mražených krémů Příloha č. 10 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky balení jedlých tuků a olejů Příloha č. 11 - Členění jedlých tuků a olejů na druhy, skupiny a podskupiny Čl. II - vyhlášky č. 274/2019 Sb.