CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 105 (Vydáno: 28.05.2004) 323/2004 Sb. Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství

323/2004 Sb. Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství

§ 1 - Seznam odrůd pro výrobu jakostního vína stanovené oblasti [K § 4 odst. 4 písm. d) zákona] § 2 § 3 § 4 - Podrobnější požadavky na výrobu některých produktů a fyzikální, chemické a smyslové požadavky na jakost produktů [K § 11 odst. 3 písm. a) zákona] § 4a § 5 - Postup při odstraňování vedlejších produktů vznikajících při zpracování nebo výrobě produktů [K § 11 odst. 3 písm. b) zákona] § 6 § 7 - Hodnoty přípustných technologických ztrát (normy ztrát) při výrobě produktů [K § 12 odst. 7 zákona] § 8 § 9 - Podrobnosti týkající se označování produktů [K § 16 odst. 9 zákona] § 10 - Zeměpisná označení pro zemské víno a odrůdy, z nichž lze vyrábět zemské víno (K § 17 zákona) § 11 - Žádost o povolení přiznávat označení vína originální certifikace a rozsah charakteristiky vlastností vína uvedeného v žádosti (K § 23 odst. 14 zákona) § 12 - Způsob odběru, velikost vzorků vína a přípustné odchylky od výsledků rozboru z laboratoře (K § 26 odst. 12 zákona) § 13 - Registr vinic (K § 28 odst. 8 zákona) § 14 - Evidenční knihy [K § 6 odst. 4, § 11 odst. 3 písm. c) a § 30 odst. 6 zákona] § 15 - Paušální částky nákladů na certifikaci vína (K § 17a odst. 2 a § 26a zákona) § 15a - Postup certifikace vína (K § 37 odst. 10) § 16 - Zrušovací ustanovení § 17 - Účinnost Příloha č. 1 - Seznam názvů odrůd a jejich synonym, ze kterých je dovoleno vyrábět jakostní víno stanovené oblasti Příloha č. 2 Příloha č. 3 Příloha č. 4 Příloha č. 5 - Seznam chorob a vad vína týkající se vzhledu, barvy, vůně, chuti a perlení Příloha č. 6 - Smyslové požadavky na jakost vína, s výjimkou šumivého vína, perlivého vína, likérového vína a aromatizovaného vína Příloha č. 7 - Smyslové požadavky na jakost perlivého vína a šumivého vína Příloha č. 8 - Smyslové požadavky na jakost likérového vína Příloha č. 9 - Smyslové požadavky na jakost aromatizovaného vína Příloha č. 10 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost vína Příloha č. 11 Příloha č. 12 Příloha č. 13 Příloha č. 14 Příloha č. 15 - Seznam odrůd, ze kterých je dovoleno vyrábět zemské víno Příloha č. 16 Příloha č. 17 Příloha č. 18 Příloha č. 19 Příloha č. 20 Příloha č. 21 Příloha č. 22 Příloha č. 23 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti sklizených vinných hroznů a záznamy o vinicích a na nich dosažených hektarových výnosech Příloha č. 24 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti nakoupených vinných hroznů nebo hroznového moštu Příloha č. 25 - Výkupní lístek Příloha č. 26 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti prodaných vinných hroznů nebo hroznového moštu Příloha č. 27 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti zpracovaných vinných hroznů nebo hroznového moštu a množství vyrobeného vína s členěním podle jakostních tříd Příloha č. 28 - Evidence o hmotnosti nakoupeného a zpracovaného cukru Příloha č. 29 - Evidence o nakoupeném a zpracovaném množství zahuštěného hroznového moštu, rektifikovaného moštového koncentrátu, látek používaných k přikyselení, látek používaných k odkyselení, alkoholu získaného z vína Příloha č. 30 - Evidence o výrobě a užití alkoholických nápojů vyrobených z výluhu matolin Příloha č. 31 - Evidence o výrobě a užití alkoholických nápojů vyrobených ze zředěných vinných kalů Příloha č. 32 - Evidence o zásobách vína (v litrech) Příloha č. 33 - Evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách Příloha č. 33a - Souhrnná evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu podle kategorie vína Příloha č. 33b - Souhrnná evidence.o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu podle čísla šarže Příloha č. 34 Čl. II - vyhlášky č. 437/2005 Sb. Čl. II - vyhlášky č. 305/2012 Sb.