CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 323/2004 Sb. Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství Příloha č. 33 - Evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách

Příloha č. 33 - Evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách

323/2004 Sb. Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství

Příloha č. 33

Evidence o zásobách produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách

Skladová karta nádoby č. ..... obsah (litrů):

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------------------------+-----------------+---------------+

| Datum | Druh produktu 1) | Číslo šarže | Příjem litrů 2) | Výdej litrů | Zůstatek litrů | Přídavek jiných látek než vína 3) | Poznámka 4) | Podpis 5) |

| | | | | | +-----------------+-----------------+ | |

| | | | | | | Druh | Množství | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

| | | | | | | | | | |

+-----------+------------------+-------------+-----------------+-------------+----------------+-----------------+-----------------+-----------------+---------------+

1) např. víno jakostní MT, víno s přívlastkem pozdní sběr Chardonnay. U vína z dovozu se uvede též země původu.

2) vyplňuje se i v případě, že užití přídatných látek změní objem produktu

3) název látky, např. SO2, kys. sorbová, kys. metavinná (viz příloha IV nařízení Rady č. 1493/1999), zahuštěný hroznový mošt atd.; v případě komerčních produktů neuvádět obchodní název, ale účinnou látku

4) Pokud došlo ke změně jakosti nebo kategorie produktu (např. výroba aromatizovaného vína), uveďte označení výsledného produktu.

V případě, že došlo ke stočení z/do jiné nádoby, uveďte číslo této nádoby. Uvádí se též množství vinných kalů v litrech.

Pří plnění do lahví uveďte počet naplněných lahví a jejich objem. Při plnění do lahví za úplatu uveďte rovněž název a adresu stáčírny.

Při výrobě alkoholizovaného vína skutečný obsah alkoholu před a po přidání destilátu do vína.

5) podpis osoby odpovědné za vedení evidence

------------------------------------------------------------------