Příloha č. 27
Evidence o hmotnosti a cukernatosti zpracovaných vinných hroznů nebo hroznového moštu a množství vyrobeného vína s členěním podle jakostních tříd
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Druh vína | Vinařská | Vinařská | Viniční trať | Odrůda | Zpracované | Množství | Vyrobené | Cukernatost | Použité | Celkové | Množství | Číslo šarže, |
| | podoblast | obec | | | množství | vedlejších | množství | °NM **) | množství | množství | vína po | u vína |
| | | | | | vinných | produktů *) | hroznového | | cukru (kg) | upraveného | odečtení | s přívlastkem |
| | | | | | hroznů (kg) | (kg) | moštu nebo | | | hroznového | ztrát (hl) | i evidenční |
| | | | | | | | rmutu (hl) | | | moštu (včetně | | číslo jakosti |
| | | | | | | | | | | nakoupeného) | | |
| | | | | | | | | | | (hl) ***) | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Víno s CHOP | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Víno s CHZO | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Odrůdové víno | | | | | | | | | | | | |
| bez CHOP/CHZO | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Víno bez | | | | | | | | | | | | |
| CHOP/CHZO | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Zemské víno | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Jakostní víno | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Jakostní víno | | | | | | | | | | | | |
| s přívlastkem | | | | | | | | | | | | |
| - kabinetní víno | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| - pozdní sběr | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| - výběr z hroznů | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| - výběr z bobulí | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| - výběr z cibéb | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| - ledové víno | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| - slámové víno | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| | | | | | | | | | | | | |
| Celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
| Víno celkem | | | | | | | | | | | | |
+------------------+-----------+----------+--------------+--------+-------------+-------------+------------+-------------+------------+---------------+------------+---------------+
*) matoliny, včetně třapin
**) cukernatost je měřena ve stupních normalizovaného moštoměru
***) do úpravy se počítá např. navýšení objemu při zvýšení přirozeného obsahu alkoholu (např. nabytí objemu po rozpuštění cukru), dále zmenšení objemu po odkalování či čiření moštu
Datum: Podpis osoby odpovědné za vedení evidence:
------------------------------------------------------------------