CODEXIS® ... Částka 26 (Vydáno: 04.03.2016) 69/2016 Sb. Vyhláška o požadavcích na maso, masné výrobky, produkty rybolovu a akvakultury a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
69/2016 Sb. Vyhláška o požadavcích na maso, masné výrobky, produkty rybolovu a akvakultury a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich
§ 1 - Předmět úpravy ČÁST PRVNÍ - Maso § 2 - Základní pojmy § 3 - Členění na druhy a skupiny Označování § 4 § 5 § 6 - Požadavky na jakost § 7 - Uvádění na trh ČÁST DRUHÁ - Masné výrobky a masné polotovary § 8 - Základní pojmy § 9 - Členění na druhy a skupiny Označování § 10 § 11 § 12 - Požadavky na jakost Technologické požadavky § 13 § 14 § 15 - Uvádění na trh ČÁST TŘETÍ - Produkty rybolovu a akvakultury § 16 - Základní pojmy § 17 - Označování § 18 - Požadavky na jakost § 19 - Uvádění na trh ČÁST ČTVRTÁ - Vejce a majonézy § 20 - Vejce § 21 - Majonézy § 22 - Přechodná ustanovení Závěrečná ustanovení § 23 § 24 § 25 - Účinnost Příloha č. 1 - Přípustná záporná hmotnostní odchylka pro balené čerstvé maso a balené čerstvé drůbeží maso Příloha č. 2 - Členění masa na druhy a skupiny Příloha č. 3 - Základní dělení hovězího, telecího a vepřového masa na technologické celky Příloha č. 4 - Záporné hmotnostní odchylky pro masné výrobky a masné polotovary Příloha č. 5 - Záporné hmotnostní odchylky pro konzervy Příloha č. 6 - Členění masných výrobků a masných polotovarů na druhy a skupiny Příloha č. 7 - Požadavky na jakost a složení vybraných masných výrobků Příloha č. 8 - Požadavky na složení a smyslové požadavky na tepelně opracované šunky Příloha č. 9 - Záporné hmotnostní odchylky pro rybí výrobky Příloha č. 10 - Seznam obchodních označení a vědeckých názvů produktů rybolovu a akvakultury Příloha č. 11 - Požadavky na jakost majonéz Příloha č. 12 - Záporné hmotnostní odchylky pro majonézy