Příloha č. 9
Záporné hmotnostní odchylky pro rybí výrobky
+------------------------+-------------+--------------------------------+
| Výrobek | Hmotnost | Přípustná záporná hmotnostní |
| | balení | odchylka |
+------------------------+-------------+--------------------------------+
| Čerstvé produkty | do 300 g | - 10,0 % u jednotlivého balení |
| rybolovu a | | - 2,0 % u 20 ks balení |
| akvakultury, hluboce +-------------+--------------------------------+
| zmrazené produkty | do 1 000 g | - 6,0 % u jednotlivého balení |
| rybolovu a | | - 1,0 % u 20 ks balení |
| akvakultury a +-------------+--------------------------------+
| polotovary z nich, | do 2 000 g | - 4 % u jednotlivého balení |
| upravené produkty | | - 1,0 % u 20 ks balení |
| rybolovu, zpracované +-------------+--------------------------------+
| produkty rybolovu, | nad 2 000 g | - 2 % u jednotlivého balení |
| Surimi, vyjma | | -0,5 % u 20 ks balení |
| sardelové pasty a | | |
| konzerv | | |
+------------------------+-------------+--------------------------------+
| sardelová pasta | v tubě | - 10 % u jednotlivého balení |
| | | - 2,0 % u 20 ks balení |
| +-------------+--------------------------------+
| | do 350 g | - 10 % u jednotlivého balení |
| | | - 2,0 % u 20 ks balení |
| +-------------+--------------------------------+
| | nad 350 g | - 5 % u jednotlivého balení |
| | | - 1,0 % u 20 ks balení |
+------------------------+-------------+--------------------------------+
| konzervy | do 350 g | - 10 % u jednotlivého balení |
| | | - 2,0 % u 20 ks balení |
| +-------------+--------------------------------+
| | nad 350 g | - 5 % u jednotlivého balení |
| | | - 1,0 % u 20 ks balení |
+------------------------+-------------+--------------------------------+
------------------------------------------------------------------