CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 50 (Vydáno: 31.08.1995) 189/1995 Sb. Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství a o změně některých souvisejících právních předpisů

189/1995 Sb. Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství a o změně některých souvisejících právních předpisů

§ 1 - Vinařské obce v jednotlivých vinařských oblastech a odrůdy pro výrobu révových vín s přívlastkem (k § 5 zákona) Třídění, výroba a jakost révového vína - a normy technologických ztrát (k § 10 a 13 zákona) § 2 - Podrobnosti třídění révového vína § 3 - Požadavky na jakost révového vína § 4 - Látky a výrobní operace při výrobě révového vína § 5 - Další látky a výrobní operace při výrobě révového vína § 6 - Hodnocení jakosti révového vína a odběr vzorků (k § 14 odst. 1 zákona) § 7 - Záporné odchylky obsahu révového vína a výrobků z révového vína v obalu určeném pro spotřebitele § 8 - Normy ztrát při výrobě révového vína § 9 - Způsob přeložení a hodnocení vzorků odrůdových révových vín jakostních a révových vín s přívlastkem před jejich uváděním do oběhu a révových vín dovážených ze zahraničí v cisternách nebo sudech (k § 14 zákona) § 10 § 11 - Účinnost Příloha č. 1 - Seznam vinařských obcí v jednotlivých vinařských oblastech Příloha č. 2 - Seznam odrůd k produkci révových vín s přívlastkem dle vinařských oblastí Příloha č. 3 - Smyslové požadavky pro révové víno bílé, růžové, červené, víno šumivé a perlivé Příloha č. 4 - Smyslové požadavky na révové víno dezertní a dezertní kořeněné Příloha č. 5 - Chemické a fyzikální požadavky na jakost révového vína Příloha č. 6 - Evidenční list pozemků osázených vinnou révou Příloha č. 7 - Evidenční list pozemků osázených vinnou révou Odrůdová a věková skladba Příloha č. 8 - Přehled o hmotnosti a cukernatosti sklizených hroznů s členěním podle odrůd Příloha č. 9 - Přehled o hmotnosti a cukernatosti nakoupených hroznů nebo révového moštu s členěním podle odrůd a vinařských oblastí Příloha č. 10 - Přehled o hmotnosti a cukernatosti prodaných hroznů nebo révových moštů s členěním podle odrůd Příloha č. 11 - O hmotnosti a cukernatosti zpracovaných hroznů nebo révového moštu pro výrobu révového vína s členěním podle jakostních tříd, vinařských oblastí, vinařských obcí a odrůd Příloha č. 12 - Přehled o nakoupeném a zpracovaném množství rafinovaného cukru Příloha č. 13 - Přehled o výrobě alkoholických nápojů z matolin a spotřebovaném množství cukru pro tuto výrobu Příloha č. 14 - Přehled o výrobě alkoholických nápojů z kvasničných kalů a spotřebovaném množství cukru pro tuto výrobu Příloha č. 15 - Měsíční výkaz o zásobách a oběhu révového vína