Příloha č. 11
O hmotnosti a cukernatosti zpracovaných hroznů nebo révového moštu pro výrobu révového vína s členěním podle jakostních tříd, vinařských oblastí, vinařských obcí a odrůd
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výrobce révového vína
Jméno/název
Místo
IČO
Vinařská oblast
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vinařská oblast Vinařská obec Odrůda Zpracované Vyrobené Použité Celkové množství *
množství množství množství upraveného moštu
hroznů moštů cukru pro výrobu vína
kg lt kg (vč. nakoupeného/lt)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 2 3 4 5 6 7
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Víno stolní
Nesleduje se Nesleduje se Nesleduje se
Víno jakostní
Mikulovská * * Nesleduje se Tramín * *
Ruland * *
Víno s přívlastkem
a) Kabinet
Mikulovská * * Valtice * * Tramín * *
Rulandské * *
Sedlec u M. Tramín * *
Rulandské * *
Znojemská * * Vrbovec * * Tramín * *
Práče * * Rulandské * *
Tramín * *
Rulandské * *
Celkem
------------------------------------------------------------------------------------------------------
b) Pozdní sběr
Mikulovská Valtice * * Tramín * *
Rulandské * *
Sedlec * * Tramín * *
Rulandské * *
Znojemská Vrbovec * * Tramín * *
Rulandské * *
Celkem
------------------------------------------------------------------------------------------------------
c) Výběr z hroznů
Mikulovská * * Valtice * * Tramín * *
Ruladské * *
Sedlec * * Tramín * *
Rulandské * *
Znojemská * * Vrbovec * * Tramín * *
Rulandské * *
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Víno s přívlastkem
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pro výrobu vína celkem
* upraveno rafinovaným cukrem před kvašením u vín stolních a jakostních
* * uvedeno pouze jako příklady
------------------------------------------------------------------