CODEXIS® ... Částka 8 (Vydáno: 27.01.2020) 18/2020 Sb. Vyhláška o požadavcích na mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta
18/2020 Sb. Vyhláška o požadavcích na mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta
§ 1 - Předmět úpravy § 2 - Vymezení některých pojmů Mlýnské obilné výrobky § 3 § 4 Těstoviny § 5 § 6 Pekařské výrobky § 7 § 8 Cukrářské výrobky a těsta § 9 § 10 § 11 - Technický předpis § 12 - Přechodná ustanovení § 13 - Zrušovací ustanovení § 14 - Účinnost Příloha č. 1 - Členění mlýnských obilných výrobků na skupiny a podskupiny Příloha č. 2 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost mlýnských obilných výrobků Příloha č. 3 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost rýže Příloha č. 4 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky mlýnských obilných výrobků Příloha č. 5 - Členění těstovin na skupiny a podskupiny Příloha č. 6 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost těstovin Příloha č. 7 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky těstovin Příloha č. 8 - Členění pekařských výrobků na druhy a skupiny Příloha č. 9 - Požadavky na jakost pekařských výrobků Příloha č. 10 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky pekařských výrobků Příloha č. 11 - Členění cukrářských výrobků a těst na druhy a skupiny Příloha č. 12 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky cukrářských výrobků a těst