CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 33 (Vydáno: 29.03.2017) 88/2017 Sb. Vyhláška o provedení některých ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství

88/2017 Sb. Vyhláška o provedení některých ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství

§ 1 - Seznam odrůd pro výrobu jakostního vína stanovené oblasti [K § 4 odst. 4 písm. d) zákona] § 2 - Podrobnější požadavky na výrobu některých produktů a fyzikální, chemické a smyslové požadavky na jakost produktů [K § 11 odst. 3 písm. a) zákona] § 3 § 4 - Odstranění vedlejších produktů vznikajících při zpracování nebo výrobě produktů [K § 11 odst. 3 písm. b) zákona] § 5 - Hodnoty přípustných technologických ztrát při výrobě produktů (K § 12 odst. 7 zákona) § 6 - Lhůty pro sdělení výsledku rozborů u nebaleného vína (K § 14b zákona) § 7 - Podrobnosti týkající se označování produktů (K § 16 odst. 11 zákona) § 8 - Zemské víno [K § 17 odst. 1 písm. a) a c) zákona] § 9 - Rozsah charakteristiky vlastností vína uvedeného v žádosti o povolení přiznávat označení vína originální certifikace (K § 23 odst. 14 zákona) § 10 - Způsob odběru, velikost vzorků vína a přípustné odchylky od výsledků rozboru z laboratoře (K § 26 odst. 12 zákona) § 11 - Náležitosti a doba platnosti průvodního dokladu pro přepravu vinařského produktu, která se uskutečňuje výlučně na území České republiky (K § 27 odst. 14 zákona) § 12 - Registr vinic (K § 28 odst. 8 zákona) § 13 - Evidenční knihy [K § 6 odst. 4, § 11 odst. 3 písm. c) a § 30 odst. 6 zákona] § 14 - Paušální částky nákladů na certifikaci vína a ověření souladu se specifikacemi (K § 17a odst. 2, § 26a a § 37 odst. 10 zákona) § 15 - Použití logotypu na obalu určeném pro spotřebitele (K § 16 odst. 4 zákona) § 16 - Přechodné ustanovení § 17 - Závěrečné ustanovení § 18 - Zrušovací ustanovení § 19 - Účinnost Příloha č. 1 - Seznam některých moštových odrůd révy vinné pro výrobu jakostního vína stanovené oblasti a jejich synonym Příloha č. 2 - Zkratky moštových odrůd révy vinné zapsaných ve Státní odrůdové knize České republiky a odrůd révy vinné pro výrobu zemských vín a zkratky některých tradičních výrazů, které lze používat v průvodním dokladu a v evidenčních knihách Příloha č. 3 - Seznam chorob a vad vína týkající se vzhledu, barvy, vůně, chuti a perlení Příloha č. 4 - Smyslové požadavky na jakost vína, s výjimkou šumivého vína, perlivého vína, likérového vína, odalkoholizovaného vína a nízkoalkoholického vína Příloha č. 5 - Smyslové požadavky na jakost perlivého vína a šumivého vína Příloha č. 6 - Smyslové požadavky na jakost likérového vína Příloha č. 7 - Smyslové požadavky na jakost aromatizovaného vína, aromatizovaného vinného nápoje a aromatizovaného vinného koktejlu Příloha č. 8 - Smyslové požadavky na jakost odalkoholizovaného vína a nízkoalkoholického vína Příloha č. 9 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost vína Příloha č. 10 - Lhůty pro sdělení výsledku rozborů u nebaleného vína Příloha č. 11 - Seznam dalších odrůd, ze kterých je dovoleno vyrábět zemské víno Příloha č. 12 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti sklizených vinných hroznů a záznamy o vinicích a na nich dosažených hektarových výnosech Příloha č. 13 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti nakoupených vinných hroznů nebo hroznového moštu Příloha č. 14 - Výkupní lístek Příloha č. 15 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti prodaných vinných hroznů nebo hroznového moštu Příloha č. 16 - Evidence o hmotnosti a cukernatosti zpracovaných vinných hroznů nebo hroznového moštu a množství vyrobeného vína s členěním podle jakostních tříd Příloha č. 17 - Evidence o hmotnosti nakoupené a zpracované sacharózy Příloha č. 18 - Evidence o nakoupeném a zpracovaném množství zahuštěného hroznového moštu, rektifikovaného moštového koncentrátu, látek používaných k přikyselení, látek používaných k odkyselení, alkoholu získaného z vína Příloha č. 19 - Evidence o výrobě a užití alkoholických nápojů vyrobených z výluhu matolin Příloha č. 20 - Evidence o výrobě a užití alkoholických nápojů vyrobených ze zředěných vinných kalů Příloha č. 21 - Evidence o zásobách vína a částečně zkvašeného hroznového moštu (v litrech) Příloha č. 22 - Evidence o zásobách produktu, způsobech ošetřování produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu v jednotlivých nádobách Příloha č. 23 - Souhrnná evidence o zásobách produktu, způsobech ošetřování produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu podle kategorie vína Příloha č. 24 - Souhrnná evidence o zásobách produktu, způsobech ošetřování produktu a přídavcích jiných látek než vína k produktu podle čísla šarže Příloha č. 25 - Evidence o naskladnění a zásobách sudového vína na prodejně (v litrech) Příloha č. 26 - Evidence o výrobě šumivých vín (v litrech) Příloha č. 27 - Vzor logotypu pro uvádění na obalu určeném pro spotřebitele pro vína s chráněným označením původu nebo s chráněným zeměpisným označením vyrobená z hroznů révy vinné sklizených na území České republiky Čl. II - vyhlášky č. 305/2023 Sb.