CODEXIS® ... Částka 125 (Vydáno: 31.10.2018) 248/2018 Sb. Vyhláška o požadavcích na nápoje, kvasný ocet a droždí
248/2018 Sb. Vyhláška o požadavcích na nápoje, kvasný ocet a droždí
ČÁST PRVNÍ - Úvodní ustanovení § 1 - Předmět úpravy ČÁST DRUHÁ - Nealkoholické nápoje a koncentráty k přípravě nealkoholických nápojů § 2 - Vymezení některých pojmů § 3 - Členění na skupiny a podskupiny Označování § 4 § 5 § 6 § 7 § 8 - Požadavky na jakost § 9 - Technologické požadavky § 10 - Uvádění na trh ČÁST TŘETÍ - Ovocná vína, ostatní vína, cidr, perry a medovina § 11 - Vymezení některých pojmů § 12 - Členění na druhy a skupiny § 13 - Označování § 14 - Požadavky na jakost § 15 - Technologické požadavky ČÁST ČTVRTÁ - Pivo a nápoje na bázi piva § 16 - Vymezení některých pojmů § 17 - Členění na druhy a skupiny § 18 - Označování § 19 - Požadavky na jakost § 20 - Uvádění na trh ČÁST PÁTÁ - Konzumní líh, lihoviny a ostatní alkoholické nápoje § 21 - Vymezení některých pojmů § 22 - Členění na druhy a skupiny Označování § 23 § 24 § 25 - Požadavky na jakost ČÁST ŠESTÁ - Kvasný ocet § 26 - Vymezení některých pojmů § 27 - Členění na skupiny a podskupiny § 28 - Technologické požadavky § 29 - Označování § 30 - Požadavky na jakost ČÁST SEDMÁ - Droždí § 31 - Vymezení některých pojmů § 32 - Členění na skupiny a podskupiny § 33 - Označování § 34 - Požadavky na jakost § 35 - Technologické požadavky § 36 - Uvádění na trh ČÁST OSMÁ - Společná, přechodná a závěrečná ustanovení § 37 - Technický předpis § 38 - Přechodná ustanovení § 39 - Zrušovací ustanovení § 40 - Účinnost Příloha č. 1 - Fyzikální a chemické požadavky na ovocné nektary, ovocné šťávy z koncentrátu nebo koncentrátů a ovocnou dřeň z koncentrátu Příloha č. 2 - Členění nealkoholických nápojů a koncentrátů k jejich přípravě na skupiny a podskupiny a smyslové požadavky na jejich jakost Příloha č. 3 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky nealkoholických nápojů a koncentrátů k přípravě nealkoholických nápojů Příloha č. 4 - Další technologické požadavky na nealkoholické nápoje Příloha č. 5 - Požadavky na jakost ovocných vín, ostatních vín, cidru, perry a medoviny Příloha č. 6 - Členění ovocných vín, ostatních vín, cidru, perry a medoviny na druhy a skupiny Příloha č. 7 - Členění piva a nápojů na bázi piva na druhy a skupiny Příloha č. 8 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost piva a nápojů na bázi piva Příloha č. 9 - Členění konzumního lihu, lihovin a ostatních alkoholických nápojů na druhy a skupiny Příloha č. 10 - Nejvyšší přípustná záporná objemová odchylka konzumního lihu, lihovin a ostatních alkoholických nápojů od jmenovitého objemu Příloha č. 11 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost lihovin Příloha č. 12 - Členění kvasného octa na skupiny a podskupiny Příloha č. 13 - Smyslové a chemické požadavky na jakost kvasného octa Příloha č. 14 - Členění droždí na skupiny a podskupiny Příloha č. 15 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost droždí