CODEXIS® ... Částka 45 (Vydáno: 30.03.2001) 114/2001 Sb. Nařízení vlády o stanovení produkčních kvót cukru na kvótové roky 2001/2002 až 2004/2005
114/2001 Sb. Nařízení vlády o stanovení produkčních kvót cukru na kvótové roky 2001/2002 až 2004/2005
ČÁST PRVNÍ - Úvodní ustanovení § 1 - Předmět úpravy § 2 - Vymezení pojmů ČÁST DRUHÁ - Národní roční kvóta cukru, rezerva, kvóta a jejich stanovení § 3 - Národní roční kvóta § 4 - Rezerva § 5 - Žádost o kvótu Stanovení kvóty § 6 § 7 § 8 - Způsob nakládání s kvótovanou produkcí a podmínky systému produkčních kvót § 9 - Snížení kvóty § 10 § 11 - Žádost o zvýšení kvóty nebo o stanovení nové kvóty z rezervy § 12 - Zvýšení kvóty z rezervy a stanovení nové kvóty z rezervy ČÁST TŘETÍ - Společná ustanovení § 13 - Stanovení cen cukrovky, cukru a melasy § 14 - Poskytování informací ČÁST ČTVRTÁ - Přechodná ustanovení § 15 § 16 § 16a § 16b ČÁST PÁTÁ - Účinnost § 17 Příloha č. 1 - Vzor žádosti o kvótu 1. Údaje týkající se žadatele 2. Údaje o strukturálním členění kvóty žadatele (vyplňuje pouze žadatel, který je jediným a výlučným provozovatelem více cukrovarů) 3. Čestné prohlášení při podání žádosti o kvótu a) Je-li žadatelem fyzická osoba b) Je-li žadatelem právnická osoba 4. Doklady přikládané k žádosti 5. Souhlas s nakládáním s osobními údaji Příloha č. 2 - Vzor žádosti o zvýšení kvóty nebo stanovení nové kvóty 1. Údaje týkají se žadatele o rezervu 2. Požadavek na stanovení nové kvóty z rezervy 3. Čestné prohlášení při podání žádosti o zvýšení kvóty z rezervy a) Je-li žadatelem o rezervu fyzická osoba b) Je-li žadatelem o rezervu právnická osoba 4. Doklady přikládané k žádosti o rezervu 5. Údaje o strukturálním členění kvóty žadatele o rezervu (vyplňuje pouze žadatel o rezervu, který je jediným a výlučným provozovatelem více cukrovarů) Příloha č. 3 - Vzory poskytovaných informací 1. Informace o odhadu nákupu cukrovky a o odhadu objemu výroby cukru (vzor) 2. Informace o nákupu cukrovky a zpracování cukrovky v kvótovém roce ...../..... 3. Informace o výrobě cukru, zásobě cukru, nákupu cukru, uvádění cukru na trh České republiky a vývozu cukru za příslušný kalendářní měsíc v kvótovém roce ...../..... 4. Informace o inventurní zásobě cukru (vzor) 5. Informace o zahájení a ukončení zpracování cukrovky (vzor) 6. Informace o podkladech pro kalkulaci ceny bílého cukru (vzor) 7. Informace o vývozu cukru obsaženého ve výrobcích, případně užitého při výrobě vyvážených výrobků (příloha č. 7 nařízení vlády č. 114/2001 Sb., ve znění pozdějších předpisů) Příloha č. 4 - Informace o převodu kvóty nebo její části Příloha č. 5 - Jakostní znaky cukrovky vztahující se k minimální ceně cukrovky Příloha č. 6 - Způsob přepočtu výrobků z cukrovky v kapalném skupenství na cukr bílý Příloha č. 7 - Vyvážené výrobky obsahující cukr, případně vyvážené výrobky, u kterých je při jejich výrobě užit cukr 1. Vyvážené výrobky obsahující cukr 2. Vyvážené výrobky, u kterých je při jejich výrobě užit cukr