CODEXIS® ... Částka 162 (Vydáno: 12.12.2016) 398/2016 Sb. Vyhláška o požadavcích na koření, jedlou sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky, dresinky a hořčici
398/2016 Sb. Vyhláška o požadavcích na koření, jedlou sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky, dresinky a hořčici
§ 1 - Předmět úpravy § 2 - Vymezení některých pojmů § 3 - Koření § 4 - Jedlá sůl § 5 - Dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky a dresinky § 6 - Hořčice § 7 - Technický předpis § 8 - Přechodné ustanovení § 9 - Zrušovací ustanovení § 10 - Účinnost Příloha č. 1 - Smyslové požadavky na jakost jednotlivých druhů koření Příloha č. 2 - Členění koření na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 3 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky pro koření Příloha č. 4 - Fyzikální a chemické požadavky na jakost jednotlivých druhů koření Příloha č. 5 - Členění jedlé soli na druhy a skupiny Příloha č. 6 - Smyslové a chemické požadavky na jakost jedlé soli Příloha č. 7 - Členění dehydratovaných výrobků, ochucovadel, studených omáček a dresinků na druhy a skupiny Příloha č. 8 - Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky pro dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky a dresinky Příloha č. 9 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost dehydratovaných výrobků, ochucovadel, studených omáček a dresinků Příloha č. 10 - Členění hořčice na druhy, skupiny a podskupiny Příloha č. 11 - Přípustné záporné hmotnostní odchylky pro hořčice Příloha č. 12 - Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost hořčice