Tabulka 4
Upravené chlazené čerstvé ovoce
+-----------+---------------------+-------------+--------------+
| Potravina | Konzistence | Barva | Chuť a vůně |
| | a vzhled | | |
+-----------+---------------------+-------------+--------------+
| upravené | ovoce bez stop | přirozená, | přirozená, |
| chlazené | červivosti, bez | svěží, | odpovídající |
| čerstvé | vegetačních | odpovídají | použitým |
| ovoce | deformací plodů, | použitým | druhům |
| | bez zbytků stopek, | druhům | ovoce, |
| | listů a dalších | ovoce | bez cizích |
| | organických a | | příchutí a |
| | anorganických | | pachů |
| | mechanických | | |
| | příměsí, zbavené | | |
| | jádřinců, s peckami | | |
| | nebo bez pecek, | | |
| | loupané nebo | | |
| | neloupané, celé | | |
| | nebo dělené na | | |
| | přibližně stejné | | |
| | díly, velikost | | |
| | jednotlivých složek | | |
| | v obalu vyrovnaná, | | |
| | řezy neroztřepané | | |
+-----------+---------------------+-------------+--------------+