CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování Tabulka 4 - Přípustné cizí příměsi u sterilovaných fazolových lusků

Tabulka 4 - Přípustné cizí příměsi u sterilovaných fazolových lusků

157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování

Tabulka 4

Přípustné cizí příměsi u sterilovaných fazolových lusků

+-------------------------+----------------------------------+

| Druh cizí příměsi | Počet kusů cizí příměsi v obsahu |

| | o hmotnosti (g) |

+-------------------------+--------+-------------+-----------+

| | do 500 | 501 - 1 000 | nad 1 000 |

+-------------------------+--------+-------------+-----------+

| cizí rostlinný materiál | 5 | 5 | 10 |

+-------------------------+--------+-------------+-----------+

| neodstopkované části | 10 | 15 | 25 |

| nebo lusky | | | |

+-------------------------+--------+-------------+-----------+