CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování Tabulka 2 - Povolené odchylky od smyslových požadavků na sterilované okurky celé

Tabulka 2 - Povolené odchylky od smyslových požadavků na sterilované okurky celé

157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování

Tabulka 2

Povolené odchylky od smyslových požadavků na sterilované okurky

celé

+------------------------------------+-------------------------+

| Popis odchylky | Maximální počet výskytu |

| (počet odchylek hodnocen ve vzorku | odchylky |

| 20 okurek) | (v kusech) |

+------------------------------------+-------------------------+

| okurky zakřivené | 3 |

+------------------------------------+-------------------------+

| okurky nepravidelného tvaru | 2 |

+------------------------------------+-------------------------+

| vzhledové vady | 3 |

+------------------------------------+-------------------------+

| mechanické poškození | 2 |

+------------------------------------+-------------------------+

| zbytky stopek | 3 |

+------------------------------------+-------------------------+

| nevhodná konzistence | 1 |

+------------------------------------+-------------------------+

| nevhodná barva | 1 |

+------------------------------------+-------------------------+

| dutiny | 1 |

+------------------------------------+-------------------------+

| celkové množství těchto povolených | 7 |

| odchylek | |

+------------------------------------+-------------------------+