Tabulka 12
Chemické a fyzikální požadavky na vybrané masné konzervy
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+
| Výrobek | obsah masa | obsah vody | obsah tuku | další požadavky |
| | (% hmot. | (% hmot. | (% hmot. | |
| | nejméně) | nejvýše) | nejvýše) | |
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+
| Hovězí maso ve | 70,0 | 80,0 | 20,0 | - |
| vlastní šťávě | | | | |
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+
| Vepřové maso ve | 70,0 | 70,0 | 40,0 | - |
| vlastní šťávě | | | | |
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+
| Luncheon meat | 70,0 | 70,0 | 40,0 | vytavený tuk a |
| pork | | | | aspik nejvýše |
| | | | | 15,0 % hmot. |
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+
| Pasta z uzeného | 57,0 | 70,0 | 40,0 | - |
| masa | | | | |
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+
| Bůčková pomazánka | 35,0 | 70,0 | 40,0 | obsah uzeného |
| | | | | bůčku nejméně |
| | | | | 20,0 % hmot. |
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+
| Játrová paštika | 25,0 % | 70,0 | 40,0 | obsah vepřových |
| | | | | jater nejméně |
| | | | | 26,0 % hmot. |
+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+