CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich Tabulka 12

Tabulka 12

326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

Tabulka 12

Chemické a fyzikální požadavky na vybrané masné konzervy

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+

| Výrobek | obsah masa | obsah vody | obsah tuku | další požadavky |

| | (% hmot. | (% hmot. | (% hmot. | |

| | nejméně) | nejvýše) | nejvýše) | |

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+

| Hovězí maso ve | 70,0 | 80,0 | 20,0 | - |

| vlastní šťávě | | | | |

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+

| Vepřové maso ve | 70,0 | 70,0 | 40,0 | - |

| vlastní šťávě | | | | |

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+

| Luncheon meat | 70,0 | 70,0 | 40,0 | vytavený tuk a |

| pork | | | | aspik nejvýše |

| | | | | 15,0 % hmot. |

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+

| Pasta z uzeného | 57,0 | 70,0 | 40,0 | - |

| masa | | | | |

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+

| Bůčková pomazánka | 35,0 | 70,0 | 40,0 | obsah uzeného |

| | | | | bůčku nejméně |

| | | | | 20,0 % hmot. |

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+

| Játrová paštika | 25,0 % | 70,0 | 40,0 | obsah vepřových |

| | | | | jater nejméně |

| | | | | 26,0 % hmot. |

+-------------------+-------------+-------------+--------------+------------------+