Tabulka 11
Chemické a fyzikální požadavky na vybrané masné tepelně opracované výrobky z drůbežího masa
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Výrobek | obsah masa | obsah drůbežího | obsah tuku |
| | (% hmot. nejméně) | strojně | (% hmot. nejvýše) |
| | | odděleného masa | |
| | | (% hmot. nejméně) | |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Drůbeží špekáček | - | 45,0 | 45,0 |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Kuřecí párek jemný | - | 50,0 | 30,0 |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Drůbeží debrecínský | 7,0 | 30,0 | 35,0 |
| párek | | | |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Drůbeží vídeňský | 15,0 | 35,0 | 25,0 |
| párek | | | |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Drůbeží šunkový | 28,0 | 12,0 | 20,0 |
| salám | | | |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Drůbeží Gothajský | - | 40,0 | 40,0 |
| salám | | | |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+
| Drůbeží Junior | - | 50,0 | 25,0 |
| salám | | | |
+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+