CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich Tabulka 11

Tabulka 11

326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

Tabulka 11

Chemické a fyzikální požadavky na vybrané masné tepelně opracované výrobky z drůbežího masa

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Výrobek | obsah masa | obsah drůbežího | obsah tuku |

| | (% hmot. nejméně) | strojně | (% hmot. nejvýše) |

| | | odděleného masa | |

| | | (% hmot. nejméně) | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Drůbeží špekáček | - | 45,0 | 45,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Kuřecí párek jemný | - | 50,0 | 30,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Drůbeží debrecínský | 7,0 | 30,0 | 35,0 |

| párek | | | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Drůbeží vídeňský | 15,0 | 35,0 | 25,0 |

| párek | | | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Drůbeží šunkový | 28,0 | 12,0 | 20,0 |

| salám | | | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Drůbeží Gothajský | - | 40,0 | 40,0 |

| salám | | | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Drůbeží Junior | - | 50,0 | 25,0 |

| salám | | | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+