CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich Tabulka 10

Tabulka 10

326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

Tabulka 10

Chemické a fyzikální požadavky na vybrané masné výrobky

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Výrobek | obsah masa | čistá svalová | obsah tuku |

| | (% hmot. nejméně) | bílkovina | (% hmot. nejvýše) |

| | | (% hmot. nejméně) | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Špekáček | 40,0 | - | 45,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Kabanos | 50,0 | - | 40,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Párek vídeňský | 55,0 | - | 40,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Párek lahůdkový | 50,0 | - | 35,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Debrecínský párek | 60,0 | - | 40,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Párek jemný | 50,0 | - | 35,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Spišský párek | 45,0 | - | 40,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Šunkový salám | 55,0 | - | 20,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Gothajský salám | 40,0 | - | 40,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Junior salám | 40,0 | - | 35,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Český salám | 40,0 | - | 40,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Vysočina | - | 13,0 | 50,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Turistický | - | 14,0 | 40,0 |

| trvanlivý salám | | | |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Selský salám | - | 13,0 | 50,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Poličan | - | 16 | 50,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Lovecký salám | - | 15 | 50,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Ostravská klobása | 60,0 | - | 35,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Dunajská klobása | - | 14 | 55,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Paprikáš | - | 14 | 50,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+

| Herkules | - | 14 | 50,0 |

+---------------------+-------------------+-------------------+-------------------+