CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich Tabulka 13

Tabulka 13

326/2001 Sb. Vyhláška, kterou se provádí § 18 písm. a), d), g), h), i) a j) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich

Tabulka 13

Fyzikální požadavky na vybrané masné konzervy - hotová jídla

+-------------------+-------------------------+------------------+

| Výrobek | obsah masa nebo masného | další požadavky |

| | tepelně opracovaného | |

| | výrobku | |

| | (% hmot. nejméně) | |

+-------------------+-------------------------+------------------+

| Lečo s klobásou | 24,0 % hmot. klobásy | |

+-------------------+-------------------------+------------------+

| Hovězí na divoko | 30,0 % hmot. hovězího | |

| | masa | |

+-------------------+-------------------------+------------------+

| Maďarský guláš | 30,0 | obsah zeleninové |

| | z toho: | papriky: |

| | hovězí maso nejméně | nejméně 4,5 % |

| | 16,0 % hmot | hmotnostních |

| | vepřové maso nejméně | |

| | 14,0 % hmot | |

+-------------------+-------------------------+------------------+

| Chalupářský guláš | 10,0 | obsah klobásy |

| | | nejméně 12 % |

| | | hmot. |

+-------------------+-------------------------+------------------+

------------------------------------------------------------------