Tabulka 13
Fyzikální požadavky na vybrané masné konzervy - hotová jídla
+-------------------+-------------------------+------------------+
| Výrobek | obsah masa nebo masného | další požadavky |
| | tepelně opracovaného | |
| | výrobku | |
| | (% hmot. nejméně) | |
+-------------------+-------------------------+------------------+
| Lečo s klobásou | 24,0 % hmot. klobásy | |
+-------------------+-------------------------+------------------+
| Hovězí na divoko | 30,0 % hmot. hovězího | |
| | masa | |
+-------------------+-------------------------+------------------+
| Maďarský guláš | 30,0 | obsah zeleninové |
| | z toho: | papriky: |
| | hovězí maso nejméně | nejméně 4,5 % |
| | 16,0 % hmot | hmotnostních |
| | vepřové maso nejméně | |
| | 14,0 % hmot | |
+-------------------+-------------------------+------------------+
| Chalupářský guláš | 10,0 | obsah klobásy |
| | | nejméně 12 % |
| | | hmot. |
+-------------------+-------------------------+------------------+
------------------------------------------------------------------