4. Další informace o mikroorganismu
4.1. Funkce
4.2. Oblast předpokládaného použití
4.3. Typ nebo typy mikroorganismu a kategorie uživatelů, pro něž by měl být mikroorganismus zařazen do seznamů vydaných podle § 3 odst. 5 zákona
4.4. Metody produkce a kontrola jakosti
4.5. Informace o výskytu nebo možném výskytu vývoje rezistence cílového organismu nebo cílových organismů
4.6. Metody k zabránění ztrátě virulence výchozí (primární) kultury mikroorganismu
4.7. Doporučené metody a bezpečnostní opatření týkající se manipulace, skladování, přepravy nebo požáru
4.8. Postupy rozkladu nebo dekontaminace
4.9. Opatření pro případ nehody
4.10. Postupy pro nakládání s odpadem
4.11. Plán monitorování, jenž má být použit pro účinný organismus, včetně manipulace, skladování, přepravy a používání