CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování Tabulka 2 - Přípustný výskyt cizích příměsí u klevel a povidel

Tabulka 2 - Přípustný výskyt cizích příměsí u klevel a povidel

157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování

Tabulka 2

Přípustný výskyt cizích příměsí u klevel a povidel

+-------------------------------+------------------------------+

| Druh cizí příměsi | Počet kusů cizí příměsi |

| | v obsahu o hmotnosti (g) |

+-------------------------------+--------+----------+----------+

| | do 500 | 501-1000 | nad 1000 |

+-------------------------------+--------+----------+----------+

| přítomnost rostlinných | | | |

| příměsí (pouze části rostlin | 2 | 3 | 4 |

| zpracovávaného ovoce včetně | | | |

| částeček listů o ploše nad | | | |

| 2 | | | |

| 5 mm , stopky dlouhé nad | | | |

| 10 mm | | | |

+-------------------------------+--------+----------+----------+

| přítomnost pecek nebo jejich | | | |

| částí velikosti jedné | 1 | 2 | 3 |

| poloviny pecky (pouze při | | | |

| použití odpeckovaných | | | |

| surovin) | | | |

+-------------------------------+--------+----------+----------+

| zlomky pecek (menší než | 2 | 3 | 4 |

| polovina pecky) | | | |

+-------------------------------+--------+----------+----------+