CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování Příloha č. 5 - Členění na skupiny

Příloha č. 5 - Členění na skupiny

157/2003 Sb. Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování

Příloha č. 5

Členění na skupiny

+---------------------+--------------------------------------+

| Druh | Skupina |

+---------------------+--------------------------------------+

| zpracovaná zelenina | sterilovaná zelenina |

| +--------------------------------------+

| | mléčně kvašená (kysaná) zelenina |

| +--------------------------------------+

| | protlaky |

| +--------------------------------------+

| | sušená zelenina |

| +--------------------------------------+

| | proslazená zelenina |

| +--------------------------------------+

| | zelenina v soli |

| +--------------------------------------+

| | zelenina v octu |

| +--------------------------------------+

| | zelenina chemicky konzervovaná |

| +--------------------------------------+

| | upravená chlazená čerstvá zelenina |

| +--------------------------------------+

| | zelenina v oleji |

+---------------------+--------------------------------------+

------------------------------------------------------------------