CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 137/2004 Sb. Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných § 38 - Způsob stanovení kritických bodů a jejich evidence

§ 38 - Způsob stanovení kritických bodů a jejich evidence

137/2004 Sb. Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných

§ 38

Způsob stanovení kritických bodů a jejich evidence

(1) Kritické body se stanoví v písemné nebo elektronické podobě.

(2) Kritické body se evidují takto:

a) změny systému kritických bodů po dobu 1 roku,

b) monitorovací postupy v kritických bodech po dobu 14 dnů od data výroby pokrmu, rozpracovaného pokrmu nebo polotovaru (dále jen "produkt"),

c) překročení kritických limitů a nápravná opatření po dobu 14 dnů od data výroby produktu,

d) výsledky ověřování účinného fungování kritických bodů po dobu 1 roku.