CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... Částka 45 (Vydáno: 01.04.2004) 137/2004 Sb. Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných

137/2004 Sb. Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných

ČÁST 1 - Úvodní ustanovení § 1 - Úvodní ustanovení § 2 ČÁST 2 - Hygienické požadavky na stravovací služby HLAVA I - Hygienické požadavky na provozovny stravovacích služeb § 3 § 4 § 5 § 6 Osvětlení § 7 § 8 § 9 § 10 § 11 § 12 § 13 § 14 HLAVA II - Hygienické požadavky na přípravu a výrobu pokrmů, jejich rozvoz, přepravu, skladování, označování a uvádění do oběhu § 15 § 16 § 17 § 18 § 19 § 20 § 21 § 22 § 23 § 24 § 25 - Podmínky uvádění pokrmů do oběhu § 26 § 27 § 28 § 29 § 30 § 31 § 32 Zmrzliny § 33 § 34 § 35 § 36 § 37 - Označování rozpracovaných pokrmů, polotovarů, cukrářských výrobků a pokrmů HLAVA III - Stanovení kritických bodů a odběr vzorků § 38 - Způsob stanovení kritických bodů a jejich evidence § 39 - Postup při odběru a uchovávání vzorků vyrobených pokrmů HLAVA IV - Hygienické požadavky na umístění a vybavení jiného zařízení stravovacích služeb a doplňkový prodej § 40 § 41 § 42 § 43 § 44 § 45 HLAVA V - Požadavky na přípravu a podávání pokrmů v rámci zdravotní péče a sociálních služeb § 46 - Podmínky přípravy kojenecké stravy § 47 - Mateřské mléko § 48 - Podmínky podávání pokrmů v rámci léčebného procesu, tekuté výživy ústy a výživy aplikované gastrickou sondou ČÁST 3 - Zásady provozní a osobní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných § 49 § 50 § 51 § 52 Přechodná a závěrečná ustanovení § 53 § 54 § 55 Příloha č. 1 - Požadavky na mikroklimatické podmínky pracovišť Příloha č. 2 - Mikrobiologické požadavky na pokrmy Příloha č. 3 - Chemické požadavky na pokrmy Příloha č. 4 - Kritické body při poskytování stravovacích služeb Příloha č. 5 - Postup při odběru a uchovávání vzorků pokrmů výrobcem