B. Postup stanovení subvence při vývozu výrobků neuvedených v části A
Výše subvence při vývozu
a) sušeného plnotučného mléka s obsahem tuku nejméně 28 % se stanoví jako 1,02 násobek výše subvence při vývozu sušeného plnotučného mléka s obsahem tuku nejméně 26 %,
b) bílého sýru v solném nálevu Jadel se stanoví jako 1,4 násobek výše subvence při vývozu bílých sýrů v solném nálevu Akawi,
c) bílého sýru v solném nálevu Istambuli je rovna výši subvence při vývozu bílých sýrů v solném nálevu Akawi,
d) polotvrdého sýru Eidam polotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 25 % se stanoví jako 0,8 násobek výše subvence při vývozu polotvrdého sýru Eidam plnotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 45 %,
e) tvrdého sýru ementálského typu plnotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 45 % se stanoví jako 1,2 násobek výši subvence při vývozu polotvrdého sýru Eidam plnotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 45 %,
f) zahuštěného mléka slazeného s obsahem tuku nejvýše 9 % je rovna výši subvence při vývozu zahuštěného mléka neslazeného s obsahem tuku nejvýše 9 %,
g) u kaseinu potravinářského se stanoví jako 2,5 násobek výše subvence při vývozu sušeného odtučněného mléka s obsahem tuku nejvýše 1,5 %.
******************************************************************