CODEXIS® Přihlaste se ke svému účtu
CODEXIS® ... 486/2000 Sb. Nařízení vlády, kterým se stanoví podmínky a zásady pro provádění opatření k podpoře vývozu výrobků z kravského mléka B. Postupy stanovení subvence při vývozu výrobků neuvedených v části A

B. Postupy stanovení subvence při vývozu výrobků neuvedených v části A

486/2000 Sb. Nařízení vlády, kterým se stanoví podmínky a zásady pro provádění opatření k podpoře vývozu výrobků z kravského mléka

B. Postup stanovení subvence při vývozu výrobků neuvedených v části A

Výše subvence při vývozu

a) sušeného plnotučného mléka s obsahem tuku nejméně 28 % se stanoví jako 1,02 násobek výše subvence při vývozu sušeného plnotučného mléka s obsahem tuku nejméně 26 %,

b) bílého sýru v solném nálevu Jadel se stanoví jako 1,4 násobek výše subvence při vývozu bílých sýrů v solném nálevu Akawi,

c) bílého sýru v solném nálevu Istambuli je rovna výši subvence při vývozu bílých sýrů v solném nálevu Akawi,

d) polotvrdého sýru Eidam polotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 25 % se stanoví jako 0,8 násobek výše subvence při vývozu polotvrdého sýru Eidam plnotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 45 %,

e) tvrdého sýru ementálského typu plnotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 45 % se stanoví jako 1,2 násobek výši subvence při vývozu polotvrdého sýru Eidam plnotučného s obsahem tuku v sušině nejméně 45 %,

f) zahuštěného mléka slazeného s obsahem tuku nejvýše 9 % je rovna výši subvence při vývozu zahuštěného mléka neslazeného s obsahem tuku nejvýše 9 %,

g) u kaseinu potravinářského se stanoví jako 2,5 násobek výše subvence při vývozu sušeného odtučněného mléka s obsahem tuku nejvýše 1,5 %.

******************************************************************