A. Náklady na výrobu vybraných výrobků
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+
| Položka | Označení výrobku: | Náklady celkem: |
| číslo: | | (Kč/t) |
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+
| 1. | Máslo s obsahem vody nejméně 16 % | 89 269 |
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+
| 2. | Sušené mléko odtučněné s obsahem tuku nejvýše 1,5 % | 61 799 |
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+
| 3. | Sušené mléko plnotučné s obsahem tuku nejméně 26 % | 69 628 |
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+
| 4. | Zahuštěné mléko neslazené s obsahem tuku nejvýše 9 % | 37 273 |
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+
| 5. | Polotvrdý sýr Eidam plnotučný s obsahem tuku v sušině | 93 162 |
| | nejméně 45 % | |
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+
| 6. | Bílý sýr v solném nálevu Akawi | 72 768 |
+---------+--------------------------------------------------------+-----------------+